Suntem experți în era digitala

Cu sediul în Sibiu

Scrie-ne despre proiectul tau

about us

ABOUT US

Creăm soluții, produse și servicii digitale...

Ne ocupam cu partea de Gazduire Web, Servicii IT, Mentenanta WEB, Soft-uri personalizate si Semnaturi Digitale

Echipa noastră este formată din profesioniști talentați și dedicați, cu expertiză într-o gamă largă de tehnologii și domenii de specialitate. Suntem gata să ne alăturăm eforturilor dumneavoastră și să colaborăm strâns pentru a transforma viziunile în realitate.

OUR TEAM

We Are Passionate

Vestibulum auctor felis eget orci semper vestibulum. Pellentesque ultricies nibh gravida, accumsan libero luctus, molestie nunc. In nibh ipsum, blandit id faucibus ac, finibus vitae dui.

Proiectele noastre

Iubim ceea ce facem

Descoperă provocările noastre, soluțiile noastre inovatoare și rezultatele noastre remarcabile! La SND (Suntem o echipă), ne angajăm să aducem idei la viață și să transformăm viziuni în realitate. Cu o abordare creativă și o pasiune pentru excelență, am realizat o serie de proiecte impresionante în diverse domenii, de la dezvoltare software la consultanță în afaceri și design web.

OUR PRICES

Preturi pentru semnatura electronica

Kitul cuprinde un dispozitiv criptografic si un certificat digital calificat cu valabilitatea pe care o selectati dumneavoastra. Puteti semna electronic documentele imediat ce intrati in posesia kitului si instalati pachetele de software necesare!

OUR BLOG

What Is Happening